Υπηρεσίες γιαενήλικες

Δεν μπορείς να διδάξεις τίποτα στον άνθρωπο. 
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον βοηθήσεις
ν’ ανακαλύψει αυτό που έχει μέσα του.
Γαλιλαίος

 

Βιωματικά Εργαστήρια

Τα βιωματικά εργαστήρια είναι 3ωρα, επεξεργάζονται διάφορα θέματα που αφορούν τον γενικό πληθυσμό και βασίζονται στην φιλοσοφία σύμφωνα με την οποία οι άνθρωποι  μαθαίνουν καλύτερα όταν έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργητικά στην απόκτηση της γνώσης. 

Πιο συγκεκριμένα, η θεματολογία των εργαστηρίων μπορεί να αφορά σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης, αυτοεκτίμησης, σχέσεων, φροντίδας εαυτού, διατροφικών δυσκολιών, διεκδικητικότητας, οριοθέτησης, διαχείρισης συναισθημάτων κ.α. Στόχος τους είναι η ενημέρωση, η ανάπτυξη δεξιοτήτων, η επίτευξη στόχων και κατ’ επέκταση η πολύπλευρη βελτίωση της ποιότητα ζωής των ανθρώπων. 

Τα εργαστήρια είναι σχεδιασμένα με τρόπο όπου κατά την διάρκεια τους δίνεται ο χώρος και η δυνατότητα στον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά να εξασκηθεί στις νέες τεχνικές με αποτέλεσμα να ικανοποιήσει τις προσωπικές του ανάγκες.

Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης Ενηλίκων

Η ομάδα προσωπικής ανάπτυξης απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να συμμετάσχει σε μια ιδιαίτερη ομαδική δραστηριότητα, προσωπικής αναζήτησης, μάθησης και αλλαγής, ιδιαίτερα σε εκείνους που στη σημερινή εποχή αναλαμβάνουν πάρα πολλές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να «βαραίνουν» και να παραμερίζουν τις δικές τους προσωπικές ανάγκες. 

Είναι πολύ σημαντικό να αφιερώσει κανείς χρόνο και για τον εαυτό του και να πάρει υποστήριξη μέσα από την ομάδα, ώστε να είναι πιο αποτελεσματικός στη δύσκολη αλλά τόσο σημαντική καθημερινότητα του. Η ομάδα αποτελεί έναν «χώρο» αφιερωμένο στην αυτό-εξερεύνηση και στην αυτοεξέλιξη. 

Μέσα από βιωματικές τεχνικές, ασκήσεις χαλάρωσης και δημιουργικές δραστηριότητες θα προσπαθήσουμε να νιώσουμε, να εκφράσουμε, να ονειρευτούμε, να συγκινηθούμε, να ανταλλάξουμε σκέψεις και συναισθήματα, να βιώσουμε μια ξεχωριστή ομαδική εμπειρία. Στόχος μας, να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να φροντίζει, να ακούει και να στηρίζει τον κάθενα ξεχωριστά όπως του αξίζει.

Στείλε μου

Email

Κάλεσέ με

Τηλέφωνο